მენიუ
ღვინის დეგუსტაციის ტექნიკა, ღვინის ტერმინოლოგია, ღვინის შენახვა და სერვირები
კურსორი - კურსებისა და ტრენინგების საიტი - kursori.ge
ღვინის დეგუსტაციის ტექნიკა, ღვინის ტერმინოლოგია, ღვინის შენახვა და სერვირები

ID:

10260

შეხვედრები:

საათები:

ხანგრძლივობა:

ჩატარდება:

00:00 - 00:00

სერტიფიკატი:

არა

ადგილები:

WSET Level 2 Award in Wines!
საერთაშორისო სერტიფიკატი, რომელიც აღიარებულია 75 ქვეყანაში!
სწავლა იწყება 12 თებერვალს!
For English scroll down👇🏼
WSET | The Wine & Spirit Education Trust | Level 2 Award in Wines არის საერთაშორისოდ აღიარებული სასწავლო პროგრამა, რომელიც გათვლილია როგორც დამწყებებისთვის, ასევე – პროფესიონალებისთვის, რომელთაც სურთ, გაიღრმავონ ცოდნა ღვინის შესახებ და გახდნენ საერთაშორისოდ აღიარებული სერტიფიკატის მფლობელები.
კურსზე შეისწავლით:
🍷 ღვინის აღწერას WSET-ის შეფასების საერთაშორისო სისტემით;
🍇 მევენახეობა-მეღვინეობის საკითხებს და იმ ფაქტორებს, რომლებიც მოქმედებენ ღვინის ხარისხზე;
🍷 მსოფლიოს მნიშვნელოვან მეღვიენეობის რეგიონებს და ვაზის ჯიშებს;
🍇 ღვინის ტერმინოლოგიას და ეტიკეტის წაკითხვას;
🍷 ღვინის დეგუსტაციის ტექნიკას;
🍇 ღვინოებს და მათ მახასიათებელ არომატებს;
🍷 ღვინის შენახვას და სერვირების პრინციპებს;
🍇 კერძების და ღვინის შეხამებას.
კურსის განრიგი:
🔹 12, 14, 16, 19 თებერვალი – Classes
🕕 18:00 – 21:00 საათი
🔹 22 თებერვალი – MOCK Exam
🕖 19:00 – 21:00 საათი
🔹 26 თებერვალი – EXAM
🕕 18:00 – 19:00 საათი
სწავლების ენა: ინგლისური
ჩატარების ადგილი: თბილისი, ვახტანგ ორბელიანის 8-10
კურსის განმავლობაში ყოველ ლექციაზე გაიმართება უცხოური ღვინოების დეგუსტაცია🍷🍾
კურსის ბოლოს ჩატარდება თეორიული გამოცდა, რომელიც შედგება 50 დახურული კითხვისგან შემდგარი ტესტისგან.
გამოცდის წარმატებით ჩაბარების შემთხვევაში გაიცემა WSET-ის საერთაშორისო სერტიფიკატი და სამკერდე ნიშანი.
სასწავლო პროგრამის ღირებულება: 2100 ₾.
რეგისტრაციის ბოლო დღე – 5 თებერვალი
გადახდის ბოლო დღე – 10 თებერვალი
რეგისტრაციისთვის გადადით ბმულზე: https://forms.gle/KTHC9Fqry1pRZYr57
დამატებითი ინფორმაციისთვის დაგვიკავშირდით:
+995 595 991125
Info@khetsuriani.com
*იმისათვის, რომ გაიაროთ WSET Level 2:
🔹 მსმენელი უნდა იყოს სრულწლოვანი;
🔹 რეკომენდირებულია ინგლისურის ცოდის დონე – მინიმუმ Upper-Intermediate (B2)
🔹 WSET Level 2 გასავლელად პირველი დონის სერტიფიკატის ქონა სავალდებულო არ არის.
გთხოვთ გაეცნოთ კუსრის სილაბუსს:
🇬🇧ENGLISH🇬🇧
WSET Level 2 Award in Wines
Starts on 12th February!
Course is designed for beginner to intermediate level students who want to explore the world of wines. It is ideal for those seeking a good level of product knowledge, job skills and competencies in handling international wines. The program is also appropriate for those not employed in the alcoholic beverages industry but who wish to expand their knowledge of international wine.
What you will learn:
🍇How wine is made;
🍷 What factors influence wine styles;
🍇 The key white and black grape varieties and their characteristics;
🍷 The important wine-producing regions of the world in which these grapes are grown;
🍇 Label terminology;
🍷 How to describe wine using the WSET Level 2 Systematic Approach to Tasting Wine®️ (SAT);
🍇 How to make food and wine pairings.
Study language: English
Tasting of international wines in each class;
A one-hour closed-book examination comprised of 50 multiple-choice questions;
Successful students will receive a certificate and WSET®️ Level 2 Award in Wines lapel pin.
Attendance dates: 🔹 12, 14, 16, 19 February – Classes
🕕 18:00 – 21:00
🔹 22 February – MOCK Exam
🕖 19:00 – 21:00
🔹 26 February – EXAM
🕕 18:00 – 19:00
Price: 2100 GEL
Venue: 8-10 Vakhtang Orbeliani str.,
Tbilisi.
Registration deadline – 5 February
Payment deadline – 10 February
for more information please contact us:
+995 595 991125
Info@khetsuriani.com
Entry Requirements:
🔹Aged 18 or over
🔹English Requirements: recommended Upper-intermediate (B2) level or higher
Please read the course specifications here:
The WSET Level 2 Award in Wines is recommended for entry to the WSET Level 3 Award in Wine.

  განმარტებები 

  • აქ შეგიძლიათ მიწეროთ წერილი პოსტის ავტორს.
  •  უმჯობესია საკონტაქტო მონაცემების მიწერაც დასაკავშირებლად
  •  საიტი არ ერევა მომხმარებლისა და პროდუქტის ავტორის ურთიერთობაში

ვინაობა *
საკონტაქტო მობილური *
ფეისბუქის ლინკი ან მეილი
მესიჯი